Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2018 - 2020


Αγαπητά μέλη,

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους ανταποκρίθηκαν στη διαδικασία των αρχαιρεσιών του ΔΣ του σχολείου μας, εκείνους που έβαλαν συμμετοχή, αλλά και εκείνους που δεν κατάφεραν να έρθουν. 

Θέλουμε να συγχαρούμε όλα τα μέλη του απερχομένου Δ.Σ. του συλλόγου μας και ιδιαιτέρως τη διατελέσασα πρόεδρο κ. Τσερώνη Μαγδαληνή (Μανταλένα), για όλα όσα υλοποίησαν κατά τη διάρκεια της θητείας τους και τα οποία ενείχαν συστηματική οργάνωση, κατάθεση ψυχής, ανιδιοτέλεια, καθώς και μέγιστη κοινωνική προσφορά.

Η ανάπτυξη και καλλιέργεια πνεύματος καλής συνεργασίας και αλληλεγγύης μεταξύ των γονέων και κηδεμόνων των μαθητών του σχολείου μας και ευρύτερα του διδακτικού προσωπικού, η συμπαράσταση στους εκπαιδευτικούς και η ενίσχυση του έργου τους, καθώς και η διαμόρφωση ενός κλίματος στο οποίο κυριαρχούν η κοινωνική ευθύνη και η ηθική για την ομαλότερη δυνατή μετάβαση των παιδιών μας στην ενηλικίωση, θα αποτελέσουν τους βασικούς άξονες της δράσης μας την επόμενη διετία.

Όλα τα παραπάνω προϋποθέτουν τη δική σας συμμετοχή. Καλούμε όλα τα μέλη μας όπως καταθέτουν την οποιαδήποτε πρόταση – παρατήρηση χωρίς κανέναν δισταγμό στο Δ.Σ. είτε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος στο e-mail του Προέδρου του Δ.Σ. του συλλόγου, είτε προσωπικά σε οποιοδήποτε από τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ.

Θα είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για οποιοδήποτε θέμα παρουσιαστεί. 

Σας ευχαριστούμε για άλλη μια φορά για την εμπιστοσύνη σας και ευελπιστούμε σε μια καλή και αποδοτική συνεργασία.

Με εκτίμηση,

το Δ.Σ. του Συλλόγου

Πρόεδρος, Ξανθόπουλος Γεώργιος, 6946535829, georgesaxop@gmail.com 
Αντιπρόεδρος, Λυμπεροπούλου Βασιλική (Βίκυ)
Γενικός Γραμματέας, Χανιωτάκης Ιωάννης, 6976517404, giannisxaniotakis@yahoo.gr
Ταμίας, Πασπαλιάρη Γεωργία (Γωγώ)
Βοηθός Γραμματέα, Δημητρακόπουλος Νικόλαος
Βοηθός Ταμία, Τσερώνη Μαγδαληνή (Μανταλένα)
Μέλος, Αποστολίδου Ελίνα
Αναπληρωματικό Μέλος Α’, Τσιρώνη Νικολέτα (Νίκη)
Αναπληρωματικό Μέλος Β’, Λέφα Ελένη (Λένα)