Δευτέρα 20 Μαΐου 2019

ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ 2019 - ΤΕΛΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ & ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ  ΕΚΔΡΟΜΗ
ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΟΥ 6ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ
ΣΤΗ ΛΙΜΝΗ ΣΤΥΜΦΑΛΙΑΣ & ΣΤΟ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ 
ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 9 Ιουνίου 2019
                                                                                     
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, ο Σύλλογος του Σχολείου μας, θα πραγματοποιήσει την ετήσια ημερήσια εκδρομή του την Κυριακή 09 Ιουνίου και ο προορισμός μας θα είναι η Λίμνη Στυμφαλία και το Ξυλόκαστρο
Το πρόγραμμα της εκδρομής θα έχει ως εξής:

Αναχώρηση από τους χώρους του σχολείου στις 08:00,  με προορισμό τη Λίμνη Στυμφαλία και επίσκεψη στο Μουσείο Περιβάλλοντος. 

Το Μουσείο Περιβάλλοντος Στυμφαλίας βρίσκεται στην πλαγιά ενός από τους κατάφυτους λόφους που περιβάλλουν τη Λίμνη Στυμφαλία. Εκεί απομάκρυνε ο Ηρακλής τις Στυμφαλίδες όρνιθες, σύμφωνα με τη μυθολογία. Στην πρώτη ενότητα του Μουσείου Περιβάλλοντος Στυμφαλίας ανακαλύπτουμε στοιχεία για το περιβάλλον της περιοχής και τη σημασία του. Στη δεύτερη ενότητα ανακαλύπτουμε πώς το περιβάλλον της περιοχής επηρέασε την ανάπτυξη της ανθρώπινης δραστηριότητας, και ειδικότερα των παραδοσιακών επαγγελμάτων, ενώ στον εσωτερικό χώρο του Μουσείου Περιβάλλοντος Στυμφαλίας υπάρχει πρόσβαση σε ένα μοναδικό για τον ελληνικό χώρο έκθεμα: ανοιχτό ενυδρείο που αναπαριστά σε τομή τη λίμνη, με ζωντανά ψάρια και φυτά της περιοχής!  [Ο σύλλογος εξασφάλισε μείωση εισιτηρίου για τους ενήλικες 50% (κόστος 2€ και ελεύθερη είσοδο για τα παιδιά κάτω των 17)]. 

Στις 12:30-13:00 θα αναχωρήσουμε για το Ξυλόκαστρο. Οι παραλίες του Ξυλοκάστρου έχουν βραβευθεί με γαλάζιες σημαίες. Στη νότια ενδοχώρα υπάρχουν πολλά εσπεριδοειδή, ελιές και ορισμένα αμπέλια. Πολυάριθμα είναι τα αξιοθέατα. με τα πολλά καφέ, μπαρ και εστιατόρια, μόλους και πεζόδρομους. 

Παίρνουμε τον δρόμο της επιστροφής στις 18:30 γιατί όλα τα καλά κάποτε τελειώνουν!

Το τελικό κόστος συμμετοχής ανά ενήλικα διαμορφώθηκε στο ποσό των 12€, ενώ για τα παιδιά είναι 50% φθηνότερο στο ποσό των 6€.

Επισημαίνεται ότι για τους Γονείς και Κηδεμόνες που είναι Οικονομικά Τακτοποιημένα Μέλη του Συλλόγου, ο Σύλλογός πριμοδοτεί το 100% του κόστους για κάθε μαθητή του Σχολείου μας. Επίσης το ποσό των 5€ το οποίο έχει καταβληθεί σαν προκαταβολή ΔΕΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΤΑΙ.

Τέλος σας ενημερώνουμε ότι υπάρχουν διαθέσιμες 12 θέσεις οι οποίες και δύναται να καλυφθούν αυστηρά με σειρά προτεραιότητας. 

Παρακαλούμε εάν για οποιοδήποτε λόγο δεν θα έρθετε στην εκδρομή, όπως ενημερώσετε έγκαιρα το Σύλλογο.  


Για οποιαδήποτε απορία και πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε με τα μέλη του Συλλόγου μας
 Πρόεδρο, Γιώργο Ξανθόπουλο τηλ. 6946535829
Γ. Γραμματέα, Γιάννη Χανιωτάκη, τηλ. 6976517404
G
M
T
Y
Text-to-speech function is limited to 200 characters