Σάββατο 15 Ιουνίου 2019

ΕΤΗΣΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΓΙΟΡΤΗ 2019

Αγαπητοί Γονείς, Κηδεμόνες και Φίλοι

Την Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2019 στον αύλειο χώρο του σχολείου πραγματοποιήθηκε η ετήσια καλοκαιρινή γιορτή του Συλλόγου μας. Το θέμα της γιορτής ήταν «Παιχνίδια στο Χρόνο!!!» και κινήθηκε σε δύο άξονες –Παραδοσιακά Παιχνίδια και Παραδοσιακοί Χοροί της Ελλάδας- , ενώ προσεγγίστηκε από μια καλοκαιρινή και δροσερή οπτική. 

Μετά το τέλος του κύριου μέρους της γιορτής ακολούθησε η τελετή αποφοίτησης των μαθητών της ΣΤ’ τάξης. 

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε όλους εσάς τους γονείς, κηδεμόνες και φίλους των μαθητών του σχολείου μας για τη συμμετοχή σας και την ευχάριστη ατμόσφαιρα που δημιουργήσατε. 

Ευχαριστούμε όλο το διδακτικό προσωπικό του 6ου Δημοτικού και 11ου Νηπιαγωγείου Χαϊδαρίου, καθώς και τον Δήμαρχο κ. Μιχάλη Σελέκο, τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο κ. Βαγγέλη Ντηνιακό και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τους κάτωθι χορηγούς της συγκεκριμένης γιορτής με την βοήθεια των οποίων είχαμε αυτόν τον πλούσιο μπουφέ με αναψυκτικά, αλμυρά και γλυκά:

- ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΥΠΕΡΑΓΟΡΕΣ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ Α.Ε.Ε.

- ΜΑΣΤΕΛΟ ΑΡΤΟΠΟΙΗΜΑΤΑ

- PIZZA YESS

- PIZZA FOREST

- ΠΑΡΑΣΧΟΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ

- ΜΕΛΟΣΑ

- ANGELS ART

- NIKOS

- ΜΗΤΣΗΣ ΦΟΥΡΝΟΣ

- MAX PERRY

- LUX ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ

- ΚΑΒΑ Αλέξανδρος

- ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ ΑΝΔΡΕΑΔΑΚΗΣ


Σας ευχόμαστε να περάσετε με ηρεμία και χαρά τις μέρες των καλοκαιρινών διακοπών και καλή πρόοδο και σταδιοδρομία σε όλους τους μαθητές του σχολείου μας.

Με εκτίμηση

Για το ΔΣ