Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2020

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ 2Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ 2019-2020

Αγαπητοί Γονείς, Κηδεμόνες & Φίλοι

Σας προσκαλούμε να πάρετε μέρος στην Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18/01/2020 και ώρα 11:00 στο χώρο του σχολείου.

Τα θέματα της  Γενικής Συνέλευσης είναι τα εξής:

1. Προγραμματισμός δράσεων του συλλόγου για το 2ο τετράμηνο του σχολικού έτους 2019-2020.

2. Καλεσμα  για ενεργή δράση των μελών του συλλόγου για τη διοργάνωση δράσης με σκοπό την συγκέντρωση ποσού για τη θερμική αναβάθμιση του σχολείου μας (τοποθέτηση εξωτερικού σκίαστρου ή/και air-conditions).    
                                                                    
3. Αναληψη κοινής δράσης με τον εξωραιστικό, πολιτιστικό συλλογο Δαφνίου για τη συλλογή υπογραφών και την καταθεση υπομνήματος στη Δημοτική Αρχή και στο Υπουργείο Παιδείας για την ανάγκη άμεσης λήψης ενεργειών για την δημιουργία Νηπιαγωγείου στο Δαφνί.
  
4.  Οποιοδήποτε άλλο θέμα επιθυμείτε να συζητήσουμε που αφορά το σχολείο.

Σας καλούμε όλους να στηρίξετε με την παρουσία σας στη συνέλευση τον σύλλογο μας. Ο σύλλογος εκπροσωπεί τους γονείς και κηδεμόνες των παιδιών δηλαδή όλους εμάς.

Είναι υποχρέωση μας και οφείλουμε όλοι μαζί οι γονείς να κουβεντιάζουμε και να παίρνουμε σημαντικές αποφάσεις για την λειτουργία του συλλόγου, για να συμβάλλουμε όλοι μαζί με την στήριξη σας στην επίτευξη του στόχου μας που είναι η αναβάθμιση της εκπαίδευσης των παιδιών μας και η εξασφάλιση ποιοτικότερου σχολικού περιβάλλοντος. 


**Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα μεταφερθεί το Σάββατο 25/1/2020