Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2020

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ 2ης ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ 2019-2020

Αγαπητοί Γονείς, Κηδεμόνες και Φίλοι

Την Κυριακή, 26 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 12:00 έλαβε χώρα στην αίθουσα του Συλλόγου μας η εξ αναβολής 2η Γενική Συνέλευση της περιόδου 2019-2020 με ημερήσια διάταξη τα κάτωθι:

1. Προγραμματισμός δράσεων του συλλόγου για το 2ο τετράμηνο του σχολικού έτους 2019-2020.
2. Κάλεσμα  για ενεργή δράση των μελών του συλλόγου για τη διοργάνωση δράσης με σκοπό την συγκέντρωση ποσού για τη θερμική αναβάθμιση του σχολείου μας (τοποθέτηση εξωτερικού σκίαστρου ή/και air-conditions).    
                                                                    
3. Ανάληψη κοινής δράσης με τον εξωραϊστικό, πολιτιστικό σύλλογο Δαφνίου για τη συλλογή υπογραφών και την κατάθεση υπομνήματος στη Δημοτική Αρχή και στο Υπουργείο Παιδείας για την ανάγκη άμεσης λήψης ενεργειών για την δημιουργία Νηπιαγωγείου στο Δαφνί.
  
4.  Λοιπά θέματα.
 
Το σώμα αποφάσισε ομόφωνα τα κάτωθι:
 
1. Τη δυναμική παρουσία όλων μας στο Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης μας, την ΤΕΤΑΡΤΗ 29/01/2020 και ώρα 19.30 μμ, όπου θα συζητηθούν τα προβλήματα υλικοτεχνικής υποδομής των σχολείων του Δήμου, τονίζοντας τα κτιριακά προβλήματα του 6ου Δημοτικού Σχολείου.
 
2. Τη διοργάνωση αποκριάτικης δράσης με σκοπό την συγκέντρωση ποσού για τη θερμική αναβάθμιση του σχολείου μας, με την ενεργό συμμετοχή όλων των μελών του συλλόγου για την επίτευξη του σκοπού αυτού.
 
3. Την ενεργή συμμετοχή όλων των μελών του συλλόγου στην κοινή προσπάθεια με τον εξωραϊστικό, πολιτιστικό σύλλογο Δαφνίου για τη συλλογή υπογραφών και την κατάθεση υπομνήματος στη Δημοτική Αρχή και όπου αλλού απαιτείται για την ανάγκη άμεσης λήψης ενεργειών δημιουργίας νέου κτιρίου εγκατάστασης του 11ου Νηπιαγωγείου στο Δαφνί.
 Για το συγκεκριμένο θέμα σας επισυνάπτουμε σχετικό δημοσίευμα, προς προβληματισμό και σκέψη:
 
 
4.  Τη συμμετοχή μας ως Σύλλογος στο καρναβάλι του Δήμου Χαϊδαρίου 2020 με θέμα την αφύπνιση του κόσμου και με την ονομασία "Η επανάσταση του καναπέος''.
 
Το ΔΣ του Συλλόγου μας καλεί όλους να γίνουμε ενεργά μέλη της σχολικής κοινότητας, να γίνουμε κι εμείς μέρος της αλλαγής που θέλουμε να δούμε στην εκπαίδευση. Ας αφιερώσουμε μέρος του χρόνου και της προσωπικής μας δυναμικής για το καλό όλων των μαθητών!
 
Για την ενημέρωσή σας
 
Με εκτίμηση