Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2020

Απολογισμός ΔΣ περιόδου 2018-2020 - Πρόσκληση σε Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση για άμεση διενέργεια εκλογών Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες

Το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου μας σας καλεί την :


                                Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2020, και ώρα 6:00 μ.μ  

στον εξωτερικό χώρο της Στέγης Πολιτισμού Δαφνίου (Βουλγαροκτόνου 20, δίπλα στο Φαρμακείο) σε Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση με Ημερήσια Διάταξη:

α. Διοικητικός & Οικονομικός απολογισμός 2018-2020.

β. Υποβολή υποψηφιοτήτων για το νέο ΔΣ, την εξελεγκτική επιτροπή και την Ένωση Γονέων.

Υποψηφιότητες για τα όργανα του συλλόγου μπορείτε να θέσετε στο email: giannisxaniotakis@yahoo.gr και κατά την διάρκεια της εκλογοαπολογιστικής Γενικής Συνέλευσης.
 
Δικαίωμα ψήφου έχουν τα μέλη του Συλλόγου που έχουν πληρώσει την Συνδρομή τους. Η συνδρομή μετά από απόφαση προηγούμενης Γενικής Συνέλευσης  έχει οριστεί στα 5 ευρώ.

Δεδομένου των μέτρων πρόληψης για τη διασπορά του νέου κορονοϊού σας παρακαλούμε για την τήρηση των αποστάσεων και την χρήση ατομικής μάσκας προστασίας. Απαγορεύεται η είσοδος εντός της Στέγης Πολιτισμού.

Κατόπιν ανωτέρω, αναρτούμε τον Διοικητικό και Οικονομικό Απολογισμό της περιόδου 2018-2020 προκειμένου να λάβετε γνώση.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες, η Γενική μας Συνέλευση παίρνει σημαντικές αποφάσεις για όλα τα θέματα που μας απασχολούν, σε ότι αφορά την εκπαίδευση των παιδιών μας. Θεωρούμε ότι η παρουσία όλων μας είναι απαραίτητη. Το σχολείο είναι σημείο αναφοράς όχι μόνο στη ζωή των παιδιών μας, αλλά και στη δική μας.

Για την ενημέρωσή σας

Με εκτίμηση

Για το ΔΣ