Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2020

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ - ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 11ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2020

Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες,

Στη Γενική Συνέλευση (εκλογοαπολογιστική) της Κυριακής, 04 Οκτωβρίου 2020 αποφασίστηκε η διενέργεια εκλογών, για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου, εξελεγκτικής επιτροπής και αντιπροσώπων στην Ένωση Γονέων, την ΚΥΡΙΑΚΗ 11 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2020 και ώρα 16:00 έως 18:00 στο προαύλιο του σχολείου μας.

Η μαζική συμμετοχή των γονιών και κηδεμόνων στις εκλογικές διαδικασίες είναι σημαντική προϋπόθεση για να δυναμώσει ο Σύλλογος και να αποτελέσει το κύτταρο του σχολείου και της γειτονιάς.  Από τη δική μας συμμετοχή και τα κριτήρια με τα οποία θα ψηφίσουμε το νέο ΔΣ του Συλλόγου μας και τους Αντιπροσώπους μας στην Ένωση κρίνονται πάρα πολλά. Κρίνεται τι εφόδια θα έχουμε εμείς οι γονείς στα χέρια μας για να διεκδικήσουμε όλα αυτά που χρειάζονται τα παιδιά μας. Μέσα από τον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων οργανώνουμε τις διεκδικήσεις μας για τη βελτίωση των συνθηκών υποδομών και μόρφωσης των παιδιών μας.

Είναι στο χέρι μας, να δείχνουμε ενδιαφέρον και παρουσία σε ότι αφορά τη ζωή μας, πόσο μάλλον των παιδιών μας. Είναι σημαντικό να ανανεώνεται η φωνή του ΔΣ του Συλλόγου μας με νέες ιδέες και απόψεις. Είναι σημαντικό να υπάρχουν νέοι υποψήφιοι γονείς για να εκπροσωπήσουν αυτή τη νέα φωνή. Για αυτό σας καλούμε να δηλώσετε το δυνατόν περισσότεροι συμμετοχή ως υποψήφιοι στα Συλλογικά μας Όργανα.

Σας ενημερώνουμε ότι η υποβολή υποψηφιοτήτων για το νέο Δ.Σ., την Ένωση Γονέων ή την Ελεγκτική Επιτροπή θα πρέπει να γίνει το αργότερο μέχρι και σήμερα Παρασκευή 09 Οκτωβρίου και ώρα 23:59 στη διαδικτυακή φόρμα https://forms.gle/4zGzWn58KGcnZ7Pv9 .

Ευελπιστούμε ότι οι περισσότεροι γονείς των παιδιών του σχολείου μας θα έρθουν και με την ψήφο τους θα στηρίξουν τα όργανα εκπροσώπησης του Συλλόγου μας. Η φετινή χρονιά είναι διαφορετική γιατί θα χρειαστεί να προσαρμοστούμε στις συνθήκες που υπάρχουν λόγω Covid-19 για λόγους υγιεινής και ασφάλειας.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων ΟΛΟΥΣ τους γονείς και τους κηδεμόνες για την υποβολή της ψήφου τους, καθώς επίσης και τους γονείς που θα υποβάλλουν τη συμμετοχή τους σ’ αυτές τις εκλογές.

Με εκτίμηση,

απερχόμενο Δ.Σ. Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 6ου Δημοτικού Χαϊδαρίου.